Thijssen Elektro logo Bel ons: 0493-322 528
 • Headerslider 3
 • Headerslider 2

Elektrische vloerverwarming

Elektrische vloerverwarming wordt door Thijssen Elektro veelvuldig toegepast in badkamers en (in mindere mate) in keukens. Hierbij maken wij gebruik van de Magnum Comfort. 

Dit is een kabel die op het aardnet in de badkamer wordt bevestigd. Hierna kunnen de vloertegels in de cement worden gelegd. De vloerverwarmingskabel ligt dus nagenoeg direct onder de tegels. Dit geeft snel warmte af en is daardoor ook goed te regelen.
Omdat een badkamer vaak een relatief kleine ruimte is en vaak slechts 2 keer per dag wordt gebruikt, is deze ruimte ideaal om elektrische vloerverwarming toe te passen.

Voordelen van elektrische vloerverwarming in de badkamer:
- De vloeropbouw wordt nauwelijks dikker,
- De vloer wordt snel warm (circa 20 minuten) en is daardoor dus goed te regelen,
- Door middel van een klokthermostaat met weekprogramma zijn eenvoudig 2 schakeltijden per dag in te stellen, bijvoorbeeld 's morgens 1 uur en 's avonds 1 of 2 uren.
Bij traditionele vloerverwarming (op de CV-ketel) wordt de vloerverwarming de gehele dag "meegestookt" met de benedenverdieping en dat terwijl de ruimte eigenlijk de hele dag niet wordt gebruikt.
- Omdat de elektrische vloerverwarming onafhankelijk wordt geregeld, bent u vrij om de tijdstippen te kiezen wanneer de vloer verwarmd moet worden. Bij traditionele vloerverwarming bent u afhankelijk van de thermostaat in de woonkamer. Deze stuurt immers de CV-ketel aan. Vooral in het voor- en najaar kan het voorkomen dat de CV-ketel ´s morgens later wordt aangestuurd, vooral bij het ontbreken van een buitenregeling.
- Bij traditionele vloerverwarming is een extra vloerverwarmingsunit op de verdieping noodzakelijk. Behalve de ruimte die dit apparaat in beslag neemt, verbruikt hij, naast het gasverbruik van de CV ketel, ook nog stroom om de pomp van de unit te laten draaien.

Naast elektrische vloerverwarming worden door Thijssen Elektro ook vaak toepassingen zoals spiegelverwarming, vorstvrij-lint t.b.v. waterleidingen en hellingbaanverwarming.


www.magnum.nl

Maximaal rendement uit uw dak!

 1. Wat zijn de mogelijkheden bij u thuis? Wij zoeken het voor u uit:
 2. Postcode(*)
  Ongeldige invoer
 3. Huisnummer(*)
  Ongeldige invoer
 4. Totaal stroomverbruik (in kWh) op jaarbasis(*)
  Ongeldige invoer
 5. Email adres(*)
  Ongeldige invoer
 6. Spamcontrole(*)
  Spamcontrole
    
  Andere afbeelding
  Ongeldige invoer

Thijssen Elektro

Florijn 2
5751 PC, Deurne

T. 0493 322 528
E.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
I.www.thijssenelektro.nl

florijnplein logo kleinThijssen Elektro
is een handelsmerk van
Thijssen Installaties B.V.

uneto-vni

© Copyrights 2020 - Thijssen Elektro - Website door RenewMyID